• Számlázással és Fizetéssel kapcsolatos kérdések
 • 1. Nem kaptam meg a számlát / Eltűnt a számlám. Szeretnék számlamásolatot kérni. Hogy tehetem ezt meg?

  Az e-ügyfélszolgálat Számlázás menüpontján igényelheti a hiányzó számlájának másolatát.

 • 2. Milyen fizetési módok közül választhatok?

  Postai átutalás (csekk), Banki átutalás, Csoportos beszedési megbízás

 • 3. Hogyan térhetek át e-számlás fizetési módra?

  Az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Ügyféladatok/Kapcsolat menüpontban állítson be e-mailcímet és pipálja be az "Elektronikus számla küldés" négyzetet, majd ezt követően a Személyes adatok/Ügyféladatok menüpontban a Számla típusnál válassza ki hogy "Áttérek e-számlára" lehetőséget

 • 4. Általában mikor küldik a számlát?

  A számla kiállítása általában a tárgyhónap első napjaiban történik.

 • Ügyintézéssel kapcsolatos kérdések
 • 1. Hogyan módosíthatom a jelenleg igénybe vett díjcsomagomat?

  Személyes, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül Az ajánlat elfogadását követő 15 napon belül kell megtörténnie a csomagmódosításnak.

 • 2. Szeretném a előfizetésemet áthelyeztetni másik címre. Mi a menete?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen.

  A áthelyezési igény beérkezését követően a Szolgáltató 15 napon belül ellenőrzi, hogy az új címre áthelyezhető-e a szolgáltatás, és írásban tájékoztatja az igénylőt hogy:

  • az áthelyezési igénybejelentést elfogadja, és azt az igény beérkezését követő 30 napon belül teljesíti.
  • az áthelyezési igényt műszaki lehetőség hiányában elutasítja.
 • 3. Szereteném az előfizetésemet más nevére átíratni. Hogyan tehetem meg?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. Az átírási kérelmet legalább 15 nappal a kért időpont előtt kell benyújtani. A kérelem kézhezvételétől számított 15 napon belül a szolgáltató köteles teljesíteni, vagy az átírás elutasításáról az Előfizetőt értesíteni.

 • 4. Szeretném az előfizetésemet szüneteltetni. Hogyan tehetem meg?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. A szolgáltatást egy naptári évben az Előfizető évente legalább egy hónapra, legfeljebb hat hónapra szüneteltetheti. Kizárólag egész hónapokra szüneteltethető a szolgáltatás. A határozott időtartamú Előfizetői szerződés időtartama a szüneteltetés időtartamával meghosszabbodik.

 • 5. Hogyan kell elintézni, hogy csoportos beszedési megbízással rendezhessem a havi számláim?

  Az exim kódunkat valamint az előfizetéséhez tartozó ügyfélazonosító számot kell megadnia a számlavezető pénzintézetének, ezt követően ők intézik a megbízás beállítását, valamint értesítenek minket ennek megtörténtéről. A sikeres ügyintézést követően általunk kiállított számlákon fizetési módként már "Csoportos beszedési megbízás" fog szerepelni, és ezen számlák összegének lehívását már intézni fogjuk a számlavezető pénzintézetével. Az exim kódunk: A23379846. Az ügyfélazonosítóját a havi számla jobb felső sarkában, illetve a szerződés első oldalának tetején találja meg.

 • 6. Mi az e-ügyfélszolgálat és milyen ügyek intézhetők a felületen?

  Az e-ügyfélszolgálat a weboldalunkon elérhető online ügyfélszolgálati felület, melyen keresztül már egy új csatornán is elintézheti ügyeit:

   

  - kapcsolattartó telefonszámot, e-mailcímet adhat meg, vagy törölhet

  - levelezési címet változtathat -e-mail címet hozhat létre az internet szolgáltatása mellé

  - ellenőrizheti havi internet adatforgalmát

  - telefon szolgáltatásánál letilthatja, vagy engedélyezheti a nemzetközi és emelt díjas hívásirányokat

  - megtekintheti a hívásrészletezőjét

  - megtekintheti számlaegyenlegét, számláit, számlamásolatot kérhet -névátírást kezdeményezhet

  - kapcsolatba léphet munkatársunkkal chat-en

 • Internet szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a kábelmodemen világít-e valamelyik LED. Ha egyik sem világít, húzza ki a modemet, majd újra csatlakoztassa a hálózathoz. Helyezze át másik konnektorba, és ha ezután sem működik, akkor az eszköz működésképtelen. Ha a cable-, vagy link LED villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koax kábel a modemhez megfelelően csatlakozik-e, majd indítsa újra a modemet.

 • 2. Biztosítanak e-mail címet?

  Az internet szolgáltatások mellé díjmentesen jár e-mailcím is. Itt tekintheti meg, hogy melyik díjcsomaghoz, hány darab postafiókok igényelhet díjmentesen: Internet díjcsomagok

 • 3. Mi a minimális hardver követelmény a szolgáltatás igénybevételéhez?

  Minimum

  Ajánlott

  Op. rendszer

  Win XP

  Win XP(SP3), Vista, Win7

  Processzor

  Intel Celeron 1,6 GHz vagy ennek megfelelő AMD

  Intel Pentium4 2 GHz vagy ennek megfelelő AMD

  RAM

  512 MB RAM

  1024 MB RAM

  Monitor

  800x600-os felbontás mellett

  1024x768-os felbontás mellett

  Hálózati kártya

  10/100 BaseT LAN

  10/100/1000 Gigabit LAN

  Merev lemez

  HDD ATA 133

  HDD Sata 3G

  Grafikus kártya

  Bármilyen 64MB-os VGA kártya

  Bármilyen 128 MB-os grafikus kártya

 • 4. Több számítógépen is tudom használni a szolgáltatást?

  Igen, az internet szolgáltatásunk több eszközön is használható. A megosztáshoz egy routerre lesz szüksége, amelyet akár tőlünk is beszerezhet: LRT-COM routerek

 • 5. Hogy állítsam be a szolgáltatótól kapott e-mailcímet levelező programban?

  lrt com

 • Telefon szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Lehetőség van-e számhordozásra, a régi telefonszám megtartására?

  Igen. Csak töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. A többit mi intézzük a jelenlegi szolgáltatójával. Fontos, hogy a jelenlegi szolgálató felé ne küldjön felmondást, mivel csak élő telefonszámot van lehetőségünk elhordozni.

 • 2. Telefonkészülék vásárlására is van-e lehetőség?

  Igen, akár tőlünk is beszerezhet telefon készüléket: LRT-COM telefonkészülékek

 • 3. Van lehetőség részletes híváslista kérésére?

  A hívásrészletezőt megtekintheti az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál.

 • 4. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a kábelmodemen világít-e valamelyik LED. Ha egyik sem világít, húzza ki a modemet, majd újra csatlakoztassa a hálózathoz. Helyezze át másik konnektorba, és ha ezután sem működik, akkor az eszköz működésképtelen.

  Nézze meg, hogy a telefon készüléke Tone üzemmódban van-e.

  Ha a cable-, vagy link LED villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koax kábel a modemhez megfelelően csatlakozik-e, majd indítsa újra a modemet.

 • 5. Milyen telefon készüléket használhatok?

  Analóg telefon készüléket

 • 6. Tudnak számomra hangposta szolgáltatást biztosítani? Hogy kapcsolhatom ki a hangposta szolgáltatást?

  A telefon szolgáltatás mellé biztosítunk hangposta szolgáltatást is. Ezt beállítani és kikapcsolni az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál Speciális paramétereinél tudja. A hangposta hívószáma 1/353-6185

 • 7. Van lehetőségem arra, hogy bizonyos hívástípusokat letiltsak?

  A telefon szolgáltatás bizonyos hívástípusai letilthatóak: Emelt díjas hívások, Nemzetközi hívások, Mobil hívások. Ezt beállítani és kikapcsolni az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál Speciális paramétereinél tudja.

 • Televízió szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a koax kábel megfelelően csatlakozik-e a készülékhez. Ellenőrizze, hogy megfelelően van -e behangolva a televízió készüléke, a csatornakiosztásunkat ezen a linken tekintheti meg.

 • 2. Van arra lehetőség, hogy a digitális kábeltelevízió csatornánál felvegyem az adást?

  Igen, egy külső háttértárolóra kimentheti a digitális tartalmat abban az esetben ha a Televízió, vagy a Set-top box készüléket alkalmas erre. A tőlünk vásárolt/bérelt HD Set-top box esetében van rá lehetőség, akár külső adathordozót is vásárolhat tőlünk: Média eszközök

 • 3. Mi a különbség a Digitális és Analóg adás között?

  Analóg szolgáltatás esetén normál (analóg) jel hordozza a műsort. Ez kevésbé szép képet ad és maximum sztereó hangot. Nagyon érzékeny a környezeti zavarokra ami rontja minőségét és semmi extra funkciót nem nyújt.

  Digitális szolgáltatás esetén digitális (multiplex) jel hordozza a műsort és az úgynevezett extra funkciókat. Zavartalan működéséhez csak megfelelő jelerősség szükséges. Akár Full HD képminőség, 5.1 hang és olyan extra funkciók is tartozhatnak hozzá mint a gyermekzár funkció, a műsorújság(EPG), a megállítható és visszatekerhető élő adás, és a műsorrögzítés.

  Analóg kábeltévénél a kábel egy koax csatlakozóval csatlakozik a televízió készülékhez, Digitális kábeltévé esetében szükség van egy DVB-C dekóderre.
  Ez a dekóder az újabb televízió készülékekbe be van építve, és ezeknél a készülékeknél az analóg szolgáltatáshoz hasonlóan szintén csak egy koax csatlakozóval csatlakozik a kábel a készülékhez.

  Régebbi televízió készülék esetében a digitális vételhez szükség van egy Set-top box-ra. A kábel koax csatlakozóval ehhez az eszközhöz csatlakozik, a Set-top box és a televízió készülék pedig Scart, RCA, vagy HDMI kábellel csatlakoztatható egymáshoz.

 • 4. Milyen paraméterek, beállítások szükségesek a DVB-C képes televízió beüzemeléséhez?

  A legtöbb tévékészüléken és DVB-C vételi eszközön hasonló menüben találja meg az autó és a kézi hangolást. A készülékek autó és kézi kereséssel is egyaránt megtalálják a csatornákat, a képen látható értékek beírása esetén.

  LRT COM

  *Gönc, Izsák

  **Albertirsa

  Ha a készülék menüje felkínálja a „földi”, „légi”, „antenna”, „kábel” lehetőségeket, minden esetben a „kábel”-t kell kiválasztani.
  Bizonyos gyártók esetében (pl: Sony, Panasonic) „gyors keresés” menüpontot kell keresni.

  Ha a fenti paraméterekkel a televízió készülék nem talál meg minden csatornát, keressen rá a hiányzó csatornák frekvenciáira egyesével. A frekvencia szerinti csatornakiosztásunkat megtalálja itt.

Hírek

 • Ügyfélszolgálataink zárva tartása
  Kedves Ügyfeleink!! A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat visszavonásig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleinket…
 • Rendkívüli zárva tartás
  Kedves Ügyfeleink!!A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat március 8-tól március 22-ig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk…
 • ATV közleménye
  Kedves Előfizetőink! „Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ATV (SD és HD), valamint az ATV Spirit (SD és HD) csatornáinkon tervezett rendszerkarbantartási…

TENDA W316R 150Mbps

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az LRT-COM hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 LRT-COM Kft.. Minden jog fenntartva.