router tenda

A fent leírt 0 forintos szállítási költség kizárólag új bekötés esetén érvényes! 

 Routerek

Tenda N301 Wireless N300 Easy Setup Router                               Ár: 4 800 Ft

 

Az N301 vezeték nélküli N300 könnyen telepíthető router úgy van kialakítva, hogy azt rendkívül könnyen tudja beüzemelni bármelyik otthoni felhasználó. Az eszköz megfelel az IEEE802.11n szabványnak, vezeték nélküli adatátviteli sebessége akár 300 Mbps is lehet, így tökéletes a mindennapi tevékenységekhez, mint a web-mail, chat, video streaming, online játékok és így tovább. Az N301 kliens routerként is tud működni és kapcsolódni az ISP vezeték nélküli hálózatához vagy uplink AP-ként megosztható és elérhető vele az internet minden sarokból, nem hagyva holttereket .

 

Egyszerű beállítás

 

Mindössze három egyszerű lépésben felállíthat egy biztonságos vezeték nélküli hálózatot, és perceken belül futtathatja azt.

 

Korszerű biztonság

 

Az N301 többszintű vezeték nélküli titkosítási lehetőségeket kínál, amely megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és védi a fontos adatokat.

1.64 / 128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK

2.Vezeték nélküli hozzáférés-szabályozás a vezeték nélküli adapter MAC címe alapján 

 

Biztonságos WiFi kapcsolat a WPS gomb megnyomásával

 

Az N301 kompatibilis a Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte azonnal elvégezzék a biztonsági beállítást. Egyszerűen, csak a "WPS" gomb megnyomásával, automatikusan biztonságos kapcsolat hozható létre. Ez a hagyományos biztonsági beállításoknál nemcsak gyorsabb, hanem kényelmesebb is, hiszen nem kell, hogy emlékezzen a jelszóra.

 

Szülői felügyelet

 

Támogatja a kliens szűrés, Mac szűrés, weboldal szűrés funkciót, valamint a szülői felügyelet részeként beállíthatja a használati időt és blokkolhat bizonyos domain neveket.

 

Kliens router mód - WISP kliens

 

Az N301 kliens routerként csatlakozik az ISP hálózathoz vagy uplink AP-ként vezeték nélkül megosztható és elérhető vele az internet a ház legtávolábbi sarkából és holt terekből is.

 

Működése

 

Ahhoz, hogy létre jöjjön a vezeték nélküli varázslat, először az internet szolgáltató modemét a Tenda routerhez kell csatlakoztatnia. A router a vezeték nélküli jelet szétsugározza, így eszközei és intelligens készülékei könnyen csatlakozhatnak az internethez.

Tenda N301 2

Tulajdonságok:

 • Antenna darabszám 2x5dBi
 • Wi-Fi frekvencia 2,4 GHz
 • Sebesség 300 Mbps
 • Működési mód AP,WISP,WSD Bridge
 • WAN port 1*10/100M
 • LAN portok 4*10/100M
 • Szabványok IEEE 802.3/3U IEEE 802.11n/g/b
 • Biztonság 64/128bit WEP, WPA-PSK ,WPA2-PSK,WPS
 • Egyéb funkció VPN, DDNS,DHCP,REMOTE,Client filter,DMZ,PORT FW

Dokumentumok:

 

Tenda F3 300Mbps Wireless Router                                                 Ár: 4 990 Ft

 

Az F3 router kifejezetten, okos otthoni hálózati életre lett tervezve. A 3 * 5dBi nagy nyereségű körsugárzó antennák a WiFi lefedettséget akár 200-re is megnövelik. A chip a router szíve. A router kiváló minőségű Broadcom chipje biztosítja a stabil és gyors vezeték nélküli teljesítményt, amely ideálissá teszi a hálózatot zenék streamelésére, fotók feltöltésére, videó csevegésre, HD videó streamingre és egyéb, nagy sávszélességet igénylő feladatok elvégzésére.

300Mbps vezeték nélküli router

 

Az F3 router kifejezetten, okos otthoni hálózati életre lett tervezve.

 

WiFi lefedettség akár 200m2

 

A 3 * 5dBi nagy nyereségű körsugárzó antennák a WiFi lefedettséget akár 200m2-re is megnövelik.

 

Kiváló Chip, kiváló teljesítmény

 

A chip a router szíve. A router kiváló minőségű Broadcom chipje biztosítja a stabil és gyors vezeték nélküli teljesítményt, amely ideálissá teszi a hálózatot zenék streamelésére, fotók feltöltésére, videó csevegésre, HD videó streamingre és egyéb, nagy sávszélességet igénylő feladatok elvégzésére.

 

Egyszerű beállítás

 

Az Egyszerű beállítás felületet használva Ön vesződésgek nélkül részesülhet a WiFi hálózat nyújtotta élményekben. Legyen Ön számítástechnikai guru vagy  kezdő felhasználó, nem számít, az F3 routert hihetetlenül könnyen és magától érthetődően beállíthatja, anélkül hogy időigényes műveleteket kellene végrehajtania. Az F3 lehetővé teszi, hogy könnyedén és gondtalanul élvezze az E-életet.

 

Tenda F3 1Tulajdonságok:

 • Antenna darabszám 3x5dBi
 • Wi-Fi frekvencia 2,4 GHz
 • Sebesség 350 Mbps
 • Működési mód Router, Wireless AP
 • WAN port 1*10/100M
 • LAN portok 3*10/100M
 • Szabványok IEEE802.11/b/g/n
 • Biztonság AES, TKIP, TKIP&AES
 • Egyéb funkció DHCP,MAC filter

Dokumentumok:

 
Tenda AC6 Dual Band 1200Mbps Wifi Router                               Ár: 9 990 Ft

 

Az AC6 egy okos kétsávos WiFi Router erős jellel és stabil teljesítménnyel. Támogatja az 5. generációs 802.11ac WiFi szabványt és az egyidejű kétsávos sebessége lehet akár 1167Mbps. 900 MHz CPU a Broadcom-tól  gyors és stabil teljesítményt biztosít. Az AC6 2x erősebb falon áthatolással rendelkezik mint más routerek, így élvezheti a lagmentes játékot és az akadásmentes videó streamelést bármikor. Az AC6 támogatja az okos energia megtakarítás technológiát.

84dfe77209432ecf49fe1f6a62ef40bc 221612Tulajdonságok:

 • Antenna darabszám 4x5dBi
 • Wi-Fi frekvencia 2,4GHz/5GHz
 • Sebesség 5GHz: Up to 867Mbps
 • Működési mód Wireless Router Mode
 • WAN port 1*10/100M
 • LAN portok 3*10/100M
 • Szabványok IEEE802.3, IEEE802.3u
 • Biztonság WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2
 • Egyéb funkció Tűzfal, VPN,DHCP,REMOTE,Client filter,DMZ,PORT FW,

Dokumentumok:

 

Tenda 4G300 Wireless N300 3G/4G Router                                      Ár: 6 790 Ft

 

A Tenda 4G300 Vezeték nélküli N300 3G / 4G router kifejezetten utazáshoz lett tervezve. Az eszköz kompatibilis a 4G és 3G hálózatokkal. Egy aktivált FDD-LTE / TD-LTE / HSPA + / HSPA / HSDPA / EVDO modemhez csatlakoztatva, a 3G / 4G jelet egy nagy sebességű WiFi Hotspottá alakítja, amely akár 300Mbps adatátviteli sebbességre is képes. Nem számít, hogy Ön úton van, a repülőtéren, vagy éppen kempingezik, bárhol, bármikor azonnal létrehozhat egy WiFi hotspotat és megoszthatja azt társaival. Egy Ethernet porttal van felszerelve, így Ethernet kábellel csatlakoztathatja azt a meglévő vezetékes hálózathoz és szabadon élvezheti az internetes tevékenységeket, mint a szörfözés, csevegés és video streaming vezeték nélkül. Tovább növeli a mobilitást a készülékbe épített belső akkumulátor, amelynek kapacitása 2600 mAh. Ez igazi szabadságot ad Önnek, bárhol bármikor. Az ideális utitárs azok számára, akik sokat vannak úton.

3G / 4G megosztás könnyedésn

 

Egy aktivált TD-LTE / FDD-LTE USB modemhez csatlakoztatva, ez a 802.11n kompatibilis router szabadságot ad Önnek barangolás során úgy, hogy nem veszíti el internetcsatlakozási lehetőségét. Az eszköz visszafelé ikompatibilis a 3G hálózatokkal, beleértve a WCDMA és CDMA 2000 hálózatot is.

 

Mobil áramforrás

 

A készüléket egy beépített lítium-ion akkumulátorral és két USB porttal szerelték fel, így arról munka közben is feltöltheti okostelefonját vagy tabletjét. A 2600mAh kapacitás, akár 8 órán át tartó normál internetes tevékenységet is biztosít.

 

Változtassa a vezetékest vezeték nélkülivé

 

Csatlakoztasson egy Ethernet kábelt a készülékhez, majd csatlakoztassa azt a meglévő vezetékes hálózathoz, így a vezetékes kapcsolatot egy WiFi hotspottá változtatja, amelyen keresztül az okos telefon, laptop, vagy tablet elérheti az internetet úgy, hogy egyidejűleg vezeték nélkül megosztja azt.

 

Tenda 4G300 1Tulajdonságok:

 • Antenna darabszám 2
 • Wi-Fi frekvencia 2,4 GHz
 • Sebesség 300 Mbps
 • Működési mód Family,Hotel,3G/4G,WISP
 • WAN 3G/4G,PPPOE,DHCP,Static
 • Kapacitás 2600 mAh
 • Szabványok IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3
 • Biztonság WPA-PSK,WPA2-PSK,WPA&WPA2-PSK
 • Alap beállítások SSID:Tenda+a MAC cím utolsó hat számjegye; Wireless jelszó: nincs; Alap hozzáférés: DHCP

Dokumentumok:

 

 
Tenda 4G301 Wireless N300 3G/4G Router                                      Ár: 10 090 Ft

 

A Tenda 4G301 vezeték nélküli N300 3G / 4G router kifejezetten azoknak készült, akik állandóan úton vannak. Az eszköz kompatibilis a 4G és 3G hálózatokkal. Egy aktív FDD-LTE / TD-LTE / HSPA + / HSPA / HSDPA / EVDO modemhez csatlakoztatva, nagy sebességű 4G / 3G WiFi Hotspotot hozhat létre, amely akár 300Mbps adatátviteli sebbességre is képes. Nem számít, hogy Ön úton van, a repülőtéren, vagy éppen kempingezik, bárhol, bármikor azonnal létrehozhat egy WiFi hotspotat és megoszthatja azt társaival. Egy Ethernet porttal van felszerelve, így Ethernet kábellel csatlakoztathatja azt a meglévő vezetékes hálózathoz és szabadon élvezheti az internetes tevékenységeket, mint a szörfözés, csevegés és video streaming vezeték nélkül. Tovább növeli a mobilitást a készülékbe épített belső akkumulátor, amelynek kapacitása 5200 mAh. Ez igazi szabadságot ad Önnek, bárhol bármikor. Az ideális utitárs azok számára, akik sokat vannak úton.

3G/4G megosztás könnyedén

 

Egy aktív FDD-LTE / TD-LTE / HSPA + / HSPA / HSDPA / EVDO modemhez csatlakoztatva, ez a 802.11n kompatibilis router szabadságot ad Önnek barangolás során úgy, hogy nem veszíti el internetcsatlakozási lehetőségét. Az eszköz visszafelé ikompatibilis a 3G hálózatokkal, beleértve a WCDMA és CDMA 2000 hálózatot is.

 

Beépített 5200mAh akkumulátor

 

A belső, 5200 akkumulátor révén, az eszköz képes működni akár 15 órán keresztül is, miközben áramforrást biztosít az okostelefonok és a tablettek számára. Képes egy okos telefont akár 3-szor 4-szer is teljesen feltölteni.

 

Változtassa a vezetékest vezeték nélkülivé

 

Csatlakoztasson egy Ethernet kábelt a készülékhez majd csatlakoztassa azt a meglévő vezetékes hálózathoz, így a vezetékes kapcsolatot egy WiFi hotspottá változtatja, amelyen keresztül az okos telefon, laptop, vagy tablet elérheti az internetet úgy, hogy egyidejüleg vezeték nélkül megosztja azt.

Tenda 4G301 1Tulajdonságok:

 • Antenna darabszám 2
 • Wi-Fi frekvencia 2,4 GHz
 • Sebesség 300 Mbps
 • Működési mód Family,Hotel,3G/4G,WISP
 • WAN 3G/4G,PPPOE,DHCP,Static
 • Kapacitás 5200 mAh
 • Szabványok IEEE 802.11b.IEEE 802.11g.IEEE 802.11n.IEEE 802.3u
 • Biztonság WPA-PSK,WPA2-PSK,WPA&WPA2-PSK
 • Alap beállítások SSID:Tenda+a MAC cím utolsó hat számjegye; Wireless jelszó: nincs; Alap hozzáférés: DHCP

Dokumentumok:

Tenda A301 Wireless Universal Range Extender Router               Ár: 5 490 Ft

 

Az A301 vezeték nélküli N300 univerzális hatótávolság növelő célja, hogy optimalizálja és kiterjessze a meglévő vezeték nélküli hálózatot, még a ház legtávolabbi sarkába is. Az átviteli sebesség akár 300Mbps is lehet. Falra szerelhető kialakítása, intelligens jel kijelzője és 2 külső antennája révén, könnyedén megtapasztalhatja a gyorsabb és nagyobb hatótávolságú WiFi hálózatot. A vezeték nélküli lefedettség villámgyorsan kiterjeszthető a hatótávnövelő gomb megnyomásával. Az ethernet port lehetővé teszi, hogy a készülék vezeték nélküli adapterként működjön a vezetékes eszközökhöz csatlakoztatva. Az A301 együttműködik bármelyik szabványos WiFi routerrel, és ideális HD video streaminghez és játékhoz. A Tenda A301 hatótávolságnövelővel még egy villa ketjében is élvezheti az internet böngészést.

Könnyű használat

Optimalizálhatja és kiterjesztheti a WiFi hálózat hatótávolságát, ha  megnyomja a router WPS gombját, majd 2 percen belül az A301 hatótávolság növelő gombját. Többé nem kell aggódnia a vezetékek és kábelek miatt.

Optimális lefedettség

2 külső antennája segítségével maximalizálni tudja a WiFi lefedettséget.

A hatótávolság növelő módban a WiFi jel eljut a ház legtávolabbi sarkába is, így ott használhatja, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Azt is lehetővé teszi, hogy egy villa hátsókertjében játsszon az interneten.

Falra szerelhető kialakítás

Falra szerelhető kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető, és mozgatása rugalmas. Ha egy meglévő routerhez kapcsolódik, akkor az A301 konfigurálás nélkül bárhol bedugható a konnektorba.

Intelligens jel kijelzés

Intelligens jel kijelző segít megtalálni a legmegfelelőbb helyet a hatótávolság növelő számára.

Célszerű olyan helyet választani, ahol jelzőfény folyamatosan zölden világít.

Tulajdonságok:

Hardver

 • Teljesítmény 802.11b: 19dBm ± 1 dB; 802.11g: 18dBm ± 1,5 dBm; 802.11n: 17dBm ± 1,5 dBm
 • Frekvencia 2.412-2.48GHz
 • Szabványok IEEE802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
 • Antenna 2 külső antenna
 • Gomb Reset, WPS
 • Tápegység DC5V / 1A
 • Fogyasztás 1,4 W, terhelés nélkül / 3.6W, teljes terhelés
 • LED 1 * LAN, 1 * RE (Range Extender), 1 * hálózati kijelző, 1 * jelerősség jelző

Wireless

 • Max EIRP to route 58mW
 • Max EIRP to device 98mW
 • Távolság Kültér: 300m. Beltér: 100m(A környezettől függően)
 • Wireless funkció Wireless Radio: Enable/Disable;SSID Broadcast: Enable/Disable;Channel: 1-11;Domain Login Function
 • Biztonság Security Mode: 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, Mix WPA-PSK/WPA2-PSK;Encryption Type: AES, TKIP, TKIP&AES;Wireless Access Control: MAC Filter

Szoftver

 • Alapbeállítások Alapértelmezett elérés: http://re.tendacn.com; Jelszó: admin
 • DHCP Szerver Támogat
 • Wireless biztonság MAC Filter;64/128-bit WEP;WPA-PSK/WPA2-PSK,WPA,WPA2
 • Mód Repeater Mode(Client+AP)

EgyébTenda A301 1

 • Tanúsítványok CE, FCC, RoHs, ETL, RCM
 • Hőmérséklet Működési hőmérséklet: 0 ℃ ~ 40 ℃
 • Tárolási hőmérséklet: -40 ℃ ~ 70 ℃
 • Páratartalom Működési páratartalom: 10% ~ 90%, nem lecsapódó
 • Tárolási páratartalom: 5% ~ 90%, nem lecsapódó
 • A csomag tartalma 1 * Wireless N300 Univerzális Range Extender; 1 * Ethernet-kábel; 1 * Gyors telepítési útmutató
 • Méret 110 * 55 * 39.2mm (H x Sz x M)
 • Plug Type UK / EU / USA / Kína / Ausztrália
 • Port 1 * RJ45
 • Sebesség 802.11b: 11 Mbps 802.11g: 54 Mbps 802.11n: 300Mbps

Dokumentumok:

 


  Rendeljen már ma! Tel.: 06-80/811-911

 • vagy e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre
 • vagy személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban: Elérhetőségek
Új szolgáltatás megrendelése esetén díjmentesen szállítják ki Önnek munkatársaink az eszközt. Ha csak az eszközt szeretné megvásárolni, ebben az esetben 5 munkanapon belül értesítjük, hogy mikor veheti át díjmentesen munkaidőben a készüléket ügyfélszolgálatunkon.

Áraink 2015. január 1-től visszavonásig érvényesek és az ÁFA-t tartalmazzák.

A tájékoztatás nem teljeskürű, részletekért érdeklődjön a fenti elérhetőségeinken!

Tájékoztató az elállási jogról

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az LRT-COM hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 LRT-COM Kft.. Minden jog fenntartva.