Mi az elektronikus számla?

Bárki kérheti, hogy eddigi postai úton küldött számlája helyett e-mailben kapja meg havi számláját. Az elektronikus számla egy olyan bizonylat, amely fokozott biztonságú elektronikus aláírással és bélyegzővel ellátott adat formájában kerül kiküldésre és teljes mértékben megfelel a számlára vonatkozó előírásoknak.

Cégek és egyéni vállalkozók (adóalanyok) számára csak elektronikus formában tárolva és archiválva minősül szabályos könyvviteli bizonylatnak az elektronikus számla. Tehát, ha azt valaki kinyomtatja, és papír alapon tárolja, azt az ellenőrzéskor az adóhatóság nem fogadja el.

Miért jó Önnek az elektronikus számlázás, milyen előnyöket élvezhet választásával?

Nem csak a környezetet védi azáltal, hogy a papírt, borítékot nem kell használni, hanem a postai szállítás, károsanyag-kibocsátás is csökken.
Ezen felül lehetősége nyílik az Extra akciós árak elérésére. Akciós ajánlatainkat az Akciók menüpont alatt érheti el.

Hogyan veheti igénybe az elektronikus számlázást?

Alábbi elérhetőségeinken igényelheti a kedvezményes e-számla szolgáltatásunkat egy e-mail cím megadásával, melyre a továbbiakban az elektronikus számlát küldjük Önnek:

 • telefonon a 06-80-811-911-es telefonszámon
 • írásban e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy postai úton
 • személyes ügyfélszolgálati pontjainkon
 • E-ügyfélszolgálaton

Hogyan működik majd a gyakorlatban?

Ön az elektronikus számlát a regisztrációkor megadott e-mail címre kapja meg. Folyószámla-vezető bankjának, internet-bank szolgáltatásával otthonából, kényelmesen utalhat, elkerülve a postai befizetéssel járó nehézségeket.

Védje a természetet!

A mindennapi életünk során jóval több papírt használunk fel, mint amennyire az ügyeink normális működéséhez valójában szükségünk lenne. Előállításához Földünk oxigén ellátását biztosító erdőit pusztítjuk, miközben káros anyagok kerülnek a levegőbe, földbe, vízbe.
Ön is hozzájárulhat környezetünk védelméhez, ha elektronikus számlát igényel az eddig megszokott papír számla helyett.

Takarítson meg pénzt!

Amennyiben igénybe veszi elektronikus számlázásunkat, úgy Extra akciónk feltételeinek megfelelően további kedvezményt adunk havi számlájának összegéből!
Évente 2400 Ft-ot takaríthat meg!

További kérdéseivel kérjük keresse kollégáinkat Elérhetőségeinken!

Hírek

 • Izsáki ügyfélszolgálat új nyitvatartási ideje
  Kedves Ügyfeleink! 2021.10.01.-től Izsáki ügyfélszolgálatunk nyitvatartása módosul.  Új nyitvatartás: H: 8:00-12:00, K: 12:30-16:30, SZ: 8:00-12:00, CS: 12:30-16:30, P: 8:00-12:00. Megértésüket…
 • Ügyfélszolgálataink zárva tartása
  Kedves Ügyfeleink!! A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat visszavonásig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleinket…
 • Rendkívüli zárva tartás
  Kedves Ügyfeleink!!A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat március 8-tól március 22-ig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk…

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az LRT-COM hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 LRT-COM Kft.. Minden jog fenntartva.