• Számlázással és Fizetéssel kapcsolatos kérdések
 • 1. Nem kaptam meg a számlát / Eltűnt a számlám. Szeretnék számlamásolatot kérni. Hogy tehetem ezt meg?

  Az e-ügyfélszolgálat Számlázás menüpontján igényelheti a hiányzó számlájának másolatát.

 • 2. Milyen fizetési módok közül választhatok?

  Postai átutalás (csekk), Banki átutalás, Csoportos beszedési megbízás

 • 3. Hogyan térhetek át e-számlás fizetési módra?

  Az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Ügyféladatok/Kapcsolat menüpontban állítson be e-mailcímet és pipálja be az "Elektronikus számla küldés" négyzetet, majd ezt követően a Személyes adatok/Ügyféladatok menüpontban a Számla típusnál válassza ki hogy "Áttérek e-számlára" lehetőséget

 • 4. Általában mikor küldik a számlát?

  A számla kiállítása általában a tárgyhónap első napjaiban történik.

 • Ügyintézéssel kapcsolatos kérdések
 • 1. Hogyan módosíthatom a jelenleg igénybe vett díjcsomagomat?

  Személyes, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül Az ajánlat elfogadását követő 15 napon belül kell megtörténnie a csomagmódosításnak.

 • 2. Szeretném a előfizetésemet áthelyeztetni másik címre. Mi a menete?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen.

  A áthelyezési igény beérkezését követően a Szolgáltató 15 napon belül ellenőrzi, hogy az új címre áthelyezhető-e a szolgáltatás, és írásban tájékoztatja az igénylőt hogy:

  • az áthelyezési igénybejelentést elfogadja, és azt az igény beérkezését követő 30 napon belül teljesíti.
  • az áthelyezési igényt műszaki lehetőség hiányában elutasítja.
 • 3. Szereteném az előfizetésemet más nevére átíratni. Hogyan tehetem meg?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. Az átírási kérelmet legalább 15 nappal a kért időpont előtt kell benyújtani. A kérelem kézhezvételétől számított 15 napon belül a szolgáltató köteles teljesíteni, vagy az átírás elutasításáról az Előfizetőt értesíteni.

 • 4. Szeretném az előfizetésemet szüneteltetni. Hogyan tehetem meg?

  Töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. A szolgáltatást egy naptári évben az Előfizető évente legalább egy hónapra, legfeljebb hat hónapra szüneteltetheti. Kizárólag egész hónapokra szüneteltethető a szolgáltatás. A határozott időtartamú Előfizetői szerződés időtartama a szüneteltetés időtartamával meghosszabbodik.

 • 5. Hogyan kell elintézni, hogy csoportos beszedési megbízással rendezhessem a havi számláim?

  Az exim kódunkat valamint az előfizetéséhez tartozó ügyfélazonosító számot kell megadnia a számlavezető pénzintézetének, ezt követően ők intézik a megbízás beállítását, valamint értesítenek minket ennek megtörténtéről. A sikeres ügyintézést követően általunk kiállított számlákon fizetési módként már "Csoportos beszedési megbízás" fog szerepelni, és ezen számlák összegének lehívását már intézni fogjuk a számlavezető pénzintézetével. Az exim kódunk: A23379846. Az ügyfélazonosítóját a havi számla jobb felső sarkában, illetve a szerződés első oldalának tetején találja meg.

 • 6. Mi az e-ügyfélszolgálat és milyen ügyek intézhetők a felületen?

  Az e-ügyfélszolgálat a weboldalunkon elérhető online ügyfélszolgálati felület, melyen keresztül már egy új csatornán is elintézheti ügyeit:

   

  - kapcsolattartó telefonszámot, e-mailcímet adhat meg, vagy törölhet

  - levelezési címet változtathat -e-mail címet hozhat létre az internet szolgáltatása mellé

  - ellenőrizheti havi internet adatforgalmát

  - telefon szolgáltatásánál letilthatja, vagy engedélyezheti a nemzetközi és emelt díjas hívásirányokat

  - megtekintheti a hívásrészletezőjét

  - megtekintheti számlaegyenlegét, számláit, számlamásolatot kérhet -névátírást kezdeményezhet

  - kapcsolatba léphet munkatársunkkal chat-en

 • Internet szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a kábelmodemen világít-e valamelyik LED. Ha egyik sem világít, húzza ki a modemet, majd újra csatlakoztassa a hálózathoz. Helyezze át másik konnektorba, és ha ezután sem működik, akkor az eszköz működésképtelen. Ha a cable-, vagy link LED villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koax kábel a modemhez megfelelően csatlakozik-e, majd indítsa újra a modemet.

 • 2. Biztosítanak e-mail címet?

  Az internet szolgáltatások mellé díjmentesen jár e-mailcím is. Itt tekintheti meg, hogy melyik díjcsomaghoz, hány darab postafiókok igényelhet díjmentesen: Internet díjcsomagok

 • 3. Mi a minimális hardver követelmény a szolgáltatás igénybevételéhez?

  Minimum

  Ajánlott

  Op. rendszer

  Win XP

  Win XP(SP3), Vista, Win7

  Processzor

  Intel Celeron 1,6 GHz vagy ennek megfelelő AMD

  Intel Pentium4 2 GHz vagy ennek megfelelő AMD

  RAM

  512 MB RAM

  1024 MB RAM

  Monitor

  800x600-os felbontás mellett

  1024x768-os felbontás mellett

  Hálózati kártya

  10/100 BaseT LAN

  10/100/1000 Gigabit LAN

  Merev lemez

  HDD ATA 133

  HDD Sata 3G

  Grafikus kártya

  Bármilyen 64MB-os VGA kártya

  Bármilyen 128 MB-os grafikus kártya

 • 4. Több számítógépen is tudom használni a szolgáltatást?

  Igen, az internet szolgáltatásunk több eszközön is használható. A megosztáshoz egy routerre lesz szüksége, amelyet akár tőlünk is beszerezhet: LRT-COM routerek

 • 5. Hogy állítsam be a szolgáltatótól kapott e-mailcímet levelező programban?

  lrt com

 • Telefon szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Lehetőség van-e számhordozásra, a régi telefonszám megtartására?

  Igen. Csak töltse ki az ezen a linken elérhető formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk saját kezű aláírásával ellátva postán, e-mailben, vagy személyesen. A többit mi intézzük a jelenlegi szolgáltatójával. Fontos, hogy a jelenlegi szolgálató felé ne küldjön felmondást, mivel csak élő telefonszámot van lehetőségünk elhordozni.

 • 2. Telefonkészülék vásárlására is van-e lehetőség?

  Igen, akár tőlünk is beszerezhet telefon készüléket: LRT-COM telefonkészülékek

 • 3. Van lehetőség részletes híváslista kérésére?

  A hívásrészletezőt megtekintheti az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál.

 • 4. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a kábelmodemen világít-e valamelyik LED. Ha egyik sem világít, húzza ki a modemet, majd újra csatlakoztassa a hálózathoz. Helyezze át másik konnektorba, és ha ezután sem működik, akkor az eszköz működésképtelen.

  Nézze meg, hogy a telefon készüléke Tone üzemmódban van-e.

  Ha a cable-, vagy link LED villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koax kábel a modemhez megfelelően csatlakozik-e, majd indítsa újra a modemet.

 • 5. Milyen telefon készüléket használhatok?

  Analóg telefon készüléket

 • 6. Tudnak számomra hangposta szolgáltatást biztosítani? Hogy kapcsolhatom ki a hangposta szolgáltatást?

  A telefon szolgáltatás mellé biztosítunk hangposta szolgáltatást is. Ezt beállítani és kikapcsolni az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál Speciális paramétereinél tudja. A hangposta hívószáma 1/353-6185

 • 7. Van lehetőségem arra, hogy bizonyos hívástípusokat letiltsak?

  A telefon szolgáltatás bizonyos hívástípusai letilthatóak: Emelt díjas hívások, Nemzetközi hívások, Mobil hívások. Ezt beállítani és kikapcsolni az e-ügyfélszolgálat Személyes adatok/Szolgáltatásaim menüpontján belül, a Telefon szolgáltatásnál Speciális paramétereinél tudja.

 • Televízió szolgáltatással kapcsolatos kérdések
 • 1. Mi a teendő, ha azt tapasztalom, hogy nem működik a szolgáltatás?

  Nézze meg, hogy a koax kábel megfelelően csatlakozik-e a készülékhez. Ellenőrizze, hogy megfelelően van -e behangolva a televízió készüléke, a csatornakiosztásunkat ezen a linken tekintheti meg.

 • 2. Van arra lehetőség, hogy a digitális kábeltelevízió csatornánál felvegyem az adást?

  Igen, egy külső háttértárolóra kimentheti a digitális tartalmat abban az esetben ha a Televízió, vagy a Set-top box készüléket alkalmas erre. A tőlünk vásárolt/bérelt HD Set-top box esetében van rá lehetőség, akár külső adathordozót is vásárolhat tőlünk: Média eszközök

 • 3. Mi a különbség a Digitális és Analóg adás között?

  Analóg szolgáltatás esetén normál (analóg) jel hordozza a műsort. Ez kevésbé szép képet ad és maximum sztereó hangot. Nagyon érzékeny a környezeti zavarokra ami rontja minőségét és semmi extra funkciót nem nyújt.

  Digitális szolgáltatás esetén digitális (multiplex) jel hordozza a műsort és az úgynevezett extra funkciókat. Zavartalan működéséhez csak megfelelő jelerősség szükséges. Akár Full HD képminőség, 5.1 hang és olyan extra funkciók is tartozhatnak hozzá mint a gyermekzár funkció, a műsorújság(EPG), a megállítható és visszatekerhető élő adás, és a műsorrögzítés.

  Analóg kábeltévénél a kábel egy koax csatlakozóval csatlakozik a televízió készülékhez, Digitális kábeltévé esetében szükség van egy DVB-C dekóderre.
  Ez a dekóder az újabb televízió készülékekbe be van építve, és ezeknél a készülékeknél az analóg szolgáltatáshoz hasonlóan szintén csak egy koax csatlakozóval csatlakozik a kábel a készülékhez.

  Régebbi televízió készülék esetében a digitális vételhez szükség van egy Set-top box-ra. A kábel koax csatlakozóval ehhez az eszközhöz csatlakozik, a Set-top box és a televízió készülék pedig Scart, RCA, vagy HDMI kábellel csatlakoztatható egymáshoz.

 • 4. Milyen paraméterek, beállítások szükségesek a DVB-C képes televízió beüzemeléséhez?

  A legtöbb tévékészüléken és DVB-C vételi eszközön hasonló menüben találja meg az autó és a kézi hangolást. A készülékek autó és kézi kereséssel is egyaránt megtalálják a csatornákat, a képen látható értékek beírása esetén.

  LRT COM

  *Gönc, Izsák

  **Albertirsa

  Ha a készülék menüje felkínálja a „földi”, „légi”, „antenna”, „kábel” lehetőségeket, minden esetben a „kábel”-t kell kiválasztani.
  Bizonyos gyártók esetében (pl: Sony, Panasonic) „gyors keresés” menüpontot kell keresni.

  Ha a fenti paraméterekkel a televízió készülék nem talál meg minden csatornát, keressen rá a hiányzó csatornák frekvenciáira egyesével. A frekvencia szerinti csatornakiosztásunkat megtalálja itt.

Hírek

 • Izsáki ügyfélszolgálat új nyitvatartási ideje
  Kedves Ügyfeleink! 2021.10.01.-től Izsáki ügyfélszolgálatunk nyitvatartása módosul.  Új nyitvatartás: H: 8:00-12:00, K: 12:30-16:30, SZ: 8:00-12:00, CS: 12:30-16:30, P: 8:00-12:00. Megértésüket…
 • Ügyfélszolgálataink zárva tartása
  Kedves Ügyfeleink!! A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat visszavonásig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleinket…
 • Rendkívüli zárva tartás
  Kedves Ügyfeleink!!A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatainkat március 8-tól március 22-ig zárva tartjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy megóvjuk…

TENDA W316R 150Mbps

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az LRT-COM hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 LRT-COM Kft.. Minden jog fenntartva.