internetAz INTERNET kapcsolat egy szélessávú távközlési vagy kábeles hálózat, amellyel elérhető az Internet hálózata, illetve alkalmas bármilyen adat továbbítására (legyen az kép, hang) az Internet hálózaton belül.

Üzleti ügyfeleinknek bérelt vonali internetszolgáltatásunkat ajánljuk. Részletekért kattintson ide!

Minden csomagunk független az adatforgalomtól, tehát bármennyi adat forgalmazható rajta, ez nem befolyásolja a havi díjat.
Az internet szolgáltatáshoz a szolgáltató dinamikusan változó, publikus IP címet biztosít. Ha Önnek a munkája (pl. védett munkahelyi hálózathoz való csatlakozás) miatt fix IP címre van szüksége, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét).

Az E-MAIL POSTAFIÓK SZOLGÁLTATÁS keretében biztosítunk Önnek egy … tárterületű postafiókot, egy ehhez tartozó e-mail címet. A postafiók webes felületen érhető el az e-mail cím és a jelszó megadásával.
Az e-mail címet, jelszót, webes felület elérését … úton juttatjuk el Önnek.

Kábelnet szolgáltatás

A kábeles hálózaton működő internethez, hivatalos nevén kábelmodemes hozzáféréshez szükséges egy megfelelő minőségű kábeltelevíziós szolgáltatási végpont. Természetesen nem szükséges, hogy ezen élő kábeltelevízió előfizetés legyen, csak az a fontos, hogy elérhető legyen ilyen kábel, mivel a szolgáltatást ugyanazon a vezetéken nyújtjuk, amelyen a televíziót is. Ehhez a végponthoz csatlakozik a kábel-modem készülék, amely feladata, hogy a szükséges jel-átalakítást elvégezze, hogy az Internet szolgáltatás az Előfizető számítógépén megjelenhessen.

WDSL szolgáltatás

Szolgáltató mikrohullámú adó-vevőpárral köti össze saját központi routerét és a szolgáltatás átadási pontot.

A telepítés során az Előfizetői mikrohullámú vevő-antenna közvetlen közelében kell, hogy elhelyezésre kerüljön a mikrohullámú vevőegység, melynek áramigénye van. Az erősáramú betáplálás kiépítését Szolgáltató vállalja, de a folyamatos áramvételezés díját Előfizetőnek kell vállalnia és biztosítania. A berendezés maximális fogyasztása 20 W. A mikrohullámú vevő-egység már egy ETHERNET felületet biztosít, Szolgáltató egy vételi helyhez kiépíti a kábelcsatlakozást (maximum 25 m). A szolgáltatás díjai nem tartalmaznak semmilyen Előfizetői végberendezést (hálózati kártya, stb.). Szolgáltató díjmentesen megkísérli az Előfizetői számítógép konfigurálását a berendezések telepítése során.


Internet díjcsomagok Szolgáltatási terület Kiegészítő szolgáltatások Hálózatsemlegesség-egységes internet szolgáltatás leíró táblázat

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az LRT-COM hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 LRT-COM Kft.. Minden jog fenntartva.